Saturday, 14 July 2012

Victims Of Art

                                Miss Hidawati classes is about to draw. .draw .and draw.  It takes about 5 hours to finished our drawing but it's fun. .FND cool! :D


Ni Eiyka Aziz punya shower gel aku pinjam utk drawing :)



Ni pulak stucture botol tadi dari pandangan sisi: 

                                         1)

                                             2)

                                           3)
and finally. .yeahhh ;)


This is our latest project :

Lepas ni mesti banyak lagi cabaran, dugaan dan ujian melanda. .cewahhh! HAHA hope sem ni tak susah sangat :)




keyna



Monday, 2 July 2012

Being me

The most graceful things is we're Muslim since birth but yet it's hard for us to say Alhamdulillah. I'm not a perfect muslim but i'm proud to be muslim :)



Do love your family because they are your source of money. .HAHA. .#Jk. Siapa kita kalau takde mereka?? pernah bayangkan hidup tanpa mereka?? we're nothing! Mak, ayah, Hafiz & Haziq i miss you all :)


I love him only. Promise you'll never be replaced. I hope my 'sayang' notice this. I love you :)



My fave band of all time :)


i'm a cat person, meowww >^_^<


Retail therapy :)


Life is short. .


This is me during exam :)




But most of all try hard not to being someone else. Cause you're amazing just the way you are :)

meme face should sound like this :


Thanks for reading :)

Inspire by: The Keep Calm-o-matic



keyna 

Sunday, 20 May 2012

Forever alone

Hati aku mati. Cukup-cukuplah. Bukannya aku ni malaikat. Kecewa. Serik. Better off alone.



keyna

Saturday, 19 May 2012

Shy-shy cat!


    Malam yang hangat-hangat air teh dengan kelajuan siput broadband Celcom yang aku bangga-banggakan sangat tu macam sengaja tak bagi aku chance tulis blog. Damn!. Aku pun tak faham ceruk atau  perkampungan orang asli mana aku duduk padahal tiap-tiap bulan aku bayar! Sekali lagi aku merepek kat blog ni setelah sekian lama dah tak mem-Blog also known as mem-BOLOK . Dah karat dah blog aku ni rupanya. 

    Persetankan semua tu! aku cuma nak cakap yang aku lega sangat dapat menangis macam semalam. Saya tahu awak terkejut, it's oke, saya lega, awak pujuk and it's all done. Macam budak-budak kan?? HAHA ya, aku tahu. Air mata senjata perempuan?? oke, aku setuju tapi takkan semudah tu perempuan nak menangis kalau tak ada sebab right?? *Baku gila*

    Kadang-kadang walaupun benda tu menyakitkan tapi memaafkan tu lebih baik. Terkadang kala aku ego terkadang kala aku kasar tapi aku tak boleh tipu diri aku yang aku memang perlukan dia walaupun perbuatan aku tu buat dia rasa macam aku tak boleh terima kemaafan dari dia. Awak, boleh maafkan saya?? saya dah lama maafkan awak kalau awak nak tahu. 

    Terima kasih sebab sudi  terima segala kekurangan saya dan hadir dalam hidup saya yang hina ni. .sobs3x. Rupa pun dah la tak seberapa, harta pun mak ayah yang punya, anak?? aku belum kahwin lagi bila masa ada anaknya?? saya tak ada apa-apa nak bagi tapi cukuplah awak jaga hati saya, tu je. Aku bahagia hidup macam ni so why not aku teruskan??. Dan aku bersyukur kami berbaik semula macam dulu kan sayang?? sayang?? mana awak?? hehe. Saya sayang awak Ayie Safri :)

   Aku memang kaki repek. ada masalah?? tak ada kan?? terima kasih sebab sudi baca nah seposen. :)
Blur.




keyna

Friday, 13 April 2012

Get busy :)

    Loooooooooooooooong sem break. Aku duduk rumah makan, tidur and it goes on and on and on. SAME old routine. In a nutshell, im getting sick of it :)


keyna :)

Wednesday, 28 March 2012

From you to me :)

  Err. .seriously tak pernah dapat surprise macam ni. Awak la makhluk paling sweet yang pernah saya jumpa. .ehee. .Biar kita sweet cara kita, orang lain dengan cara tersendiri barulah cool!. Thanks sayang, kek ni sedap sangat. Nanti bagi lagi. .huahuahua. It's my 21th birthday. .yay!! (tua dah). To my dearest sayang Muhammad Safri Bin Zakaria, saya sayang sangat kat awak . I LOVE U SO MUCH. I MISS YOU. Saya cintakan awak spnoh hati saya. .ehee (gedik jap).  This is the best moment with you that i would never forget ;) 


Tadaa! its written here is. . 'Noe syg' because he called me noe. .and sayang also. .hehe

Sunday, 18 March 2012

Dear Allah

   Peluang terakhir tu dah tak ada guna. Aku dah penat macam ni.  Dear Allah tolong kuatkan aku, sesungguhnya aku tak kuat macam yang engkau sangkakan. Aku dah tak nak fikir pasal benda ni semua.


keyna

PENGIKUT SEJUK SAYA

RIOT!