Wednesday, 28 March 2012

From you to me :)

  Err. .seriously tak pernah dapat surprise macam ni. Awak la makhluk paling sweet yang pernah saya jumpa. .ehee. .Biar kita sweet cara kita, orang lain dengan cara tersendiri barulah cool!. Thanks sayang, kek ni sedap sangat. Nanti bagi lagi. .huahuahua. It's my 21th birthday. .yay!! (tua dah). To my dearest sayang Muhammad Safri Bin Zakaria, saya sayang sangat kat awak . I LOVE U SO MUCH. I MISS YOU. Saya cintakan awak spnoh hati saya. .ehee (gedik jap).  This is the best moment with you that i would never forget ;) 


Tadaa! its written here is. . 'Noe syg' because he called me noe. .and sayang also. .hehe

Sunday, 18 March 2012

Dear Allah

   Peluang terakhir tu dah tak ada guna. Aku dah penat macam ni.  Dear Allah tolong kuatkan aku, sesungguhnya aku tak kuat macam yang engkau sangkakan. Aku dah tak nak fikir pasal benda ni semua.


keyna

Sunday, 11 March 2012

Goodbye exam week

Mak ayah, esok noe dah start final exam. Noe tak ada kredit nak call mak nak suruh mak ayah doakan noe esok. Aku nak jadi dekan dan tak nak bayar PTPTN, hehe. Well, goodluck to me :)

keyna

Happy Birthday to me :)

  Ada apa dengan 9 Mac 1991?? its my Birthday. Ni birthday aku yang paling sedih. Aku tak kan lupa tarikh ni. Apa ni birthday girl menangis. Jangan sedih-sedih, Allah is always with you. Mak cakap nak buat makan-makan untuk aku. yay! u're lucky girl so, wipe your tears and forget the past. Aku kena kuat walaupun hakikatnya tak langsung. Aku tak kan mudah mengalah. Tapi kadang-kadang aku tak kuat, insyaAllah akan sampai satu masa nanti aku rasa aku terpaksa mengalah. Dah nasib aku hidup macam ni. Tak lama je lagi, harap aku masih mampu dan kuat. Silent is better. Just hope if u still get a chance. Tawakal, InsyaAllah.

keyna

Monday, 5 March 2012

MISS YOU

   Kalau mak takde, noe tak lena tidur malam bila demam. Noe nak mak sekarang, noe tak nak sapa-sapa selain mak. Tolonglah. . .

keyna

KIFARAH DOSA

   Lebih kurang 8 orang demam budak kelas A & B. Dah 3 hari aku demam.Harap aku bukan saspek denggi macam jaja. Minggu depan aku nak exam. Semoga aku kuat. GET WELL SOON korang!

to: EMAK

   Noe nak makan nasik bubur yang mak masak, letak ikan bilis goreng, carrot, dengan lobak masin macam dulu tu. Nak mak tolong lapkan badan noe macam mak selalu buat tu. Tidur sebelah noe tiap-tiap kali noe demam walaupun noe dah besar panjang macam sekarang. Dulu mak selalu letak thermometer kat ketiak noe. .hehe. Thermometer tu noe yang buat pecah dulu. Nasib baik mak tak marah. :D (anakmu sedang demand)

  Penat la basuh baju bila badan tak selesa macam ni, nak makan tak ad orang nak suapkan, nak mandi tak larat, Bila tidur, tengah malam selalu terjaga. Lembik macam mana pun terpaksa jugak bangun. Tak nak menyusahkan sapa-sapa. Thanks eiyka sebab susahkan diri nak jaga aku, demah kepala aku tengah-tengah aku tidur. 2 kali dah kot aku bilang. So, thats mean i've owe you?? hehe.Takpe, bila turn kau aku buat macam tu pulaks.
 

keyna

PENGIKUT SEJUK SAYA

RIOT!